performance

Vážení zákazníci,

doufáme, že se vám i v současné náročné situaci daří dobře a jste zdrávi. Rádi bychom vám připomněli, že i nyní, kdy část našich zákazníků a partnerů pociťuje útlum ve výrobě, nebo alespoň nejistotu v zakázkové náplni, jsme připraveni vám pomoct a udržet efektivitu vaší výroby na nejvyšší úrovni.

Současnou situaci je ideální pojmout jako příležitost. Příležitost ke změně k lepšímu, k provedení technologického auditu a proškolení vašich pracovníků pro docílení maximálních úspor a efektivity vaší výroby.

Naši zkušení technici u vás mohou provést hloubkový technologický audit CAD/CAM softwaru EDGECAM, který jste u nás zakoupili. Audit se zaměřuje na to, zda zakoupené licence a moduly stále vyhovují vašim aktuálním potřebám (často byly zakoupeny před mnoha lety a vaše výroba a potřeby se mohly dávno změnit), zda vaši zaměstnanci umí software správně a efektivně využívat, zda by bylo možné zvýšit produktivitu použitím maker na často se opakující kroky, na přizpůsobení zakoupeného softwaru na míru vaší výrobě, na propojení s vaším informačním/výrobním systémem, nebo zda jsou vaše procesy ve výrobě optimálně nastaveny nebo nedochází ke zbytečným prostojům.

Dále často v rámci auditu zjistíme zásadní problémy v zálohování a zabezpečení technologických dat, což se může stát velkou hrozbou, která nemívá rychlé řešení a minimálně na čas paralyzuje výrobu.

Výsledkem technologického auditu je zápis určený majiteli společnosti nebo vedoucímu výroby a popisuje zjištěný stav s návrhem řešení. Následně je v případě zájmu vytvořena cenová nabídka na realizaci navrhovaných opatření.

Po dobu trvání koronavirové krize proškolíme vaše zaměstnance za zvýhodněnou cenu. Kromě toho je zde stále možnost využít aktuálně otevřeného dotačního projektu, v rámci kterého vám bude úřadem práce proplaceno 85 % nákladů na školení. Můžeme individuálně proškolit vaše zaměstnance, aby měli co nejlepší znalosti a schopnosti, které ušetří váš materiál, čas i peníze. Toto školení může proběhnout ve vašich prostorách, v našich školicích místnostech (ve Zlíně, Uherském Brodě či v Brně) nebo online, což je v současné situaci stále oblíbenější forma školení.

Dále vám nabízíme tvorbu nebo úpravu postprocesorů za výhodnější ceny, abyste měli vše doladěno a do NC kódu nemusel nikdo zasahovat, což zvyšuje bezpečnost a zrychluje práci.

Pokud jste rozšířili svůj strojový park, není problém provést úpravy postprocesoru tak, abyste svůj CAD/CAM systém mohli využívat na více strojích a vyráběli ještě efektivněji a především zrychlili návratnost vaší investice.

V případě zájmu prosím kontaktujte svého obchodníka nebo pošlete e-mail na obchod@nexnet.cz a my vás budeme co nejdříve kontaktovat. V každém případě budeme rádi za zprávu, jak se vám daří a že jste tento e-mail obdrželi.

 

S přáním pevného zdraví vám i vaší rodině

tým NEXNET, a.s.


 

Předchozí | Další