Nově možnost profilování rybinovou frézou
Nové měřicí cykly a body detekované v útvarech
Nová volba v nastavení - komprimovat soubor
Frézování čela plochy - nová volba - ucelené zóny najednou
Frézování čela plochy a nová nastavení strategie a přejezdu
Dokončení zápichu - sekundární vyjetí a najetí

Vychází EDGECAM 2021.0 v češtině!

Vážení zákazníci,

rádi bychom vás informovali, že jsme dokončili překlad nové verze EDGECAMu. 

EDGECAM 2021.0 v češtině si můžete stáhnout na našem Helpdesku v sekci Znalostní databáze ZDE.

 

Z novinek této verze se můžete těšit například na následující:

  • Frézování čela plochy - tento cyklus získal vylepšení ve formě nové strategie obrábění „zvenku dovnitř“, přibyla taktéž volba „ucelené zóny najednou“ a také možnost odfrézovat „přesah hrany“.
  • Simulátor - nová verze přináší navýšení rychlosti a výkonu. Zrychlené načtení součásti při otevření Simulátoru, znatelnější plynulost při načtení složitějších obrobků a také stabilnější chování aplikace samotné.
  • Dokončování zápichů bylo na přání mnoha zákazníků rozšířeno o novou funkcionalitu sekundárního najetí a vyjetí. Díky tomu má uživatel mnohem lepší kontrolu nad drahami nástroje při druhotném najetí/vyjetí do záběru a minimalizuje se riziko vzniku kolize obrobku nebo sklíčidla.
  • Hrubování WAVEFORM je nyní ještě rychlejší v procesu regenerace a generování drah, což se projeví při práci na PC s vícejádrovým procesorem.
  • Frézování profilováním - nově je možnost použití profilování i za pomoci rybinové frézy, a to i výběrem ploch z modelů. Lze tak snadno vytvářet různá sražení na hranách u frézovaných/vrtaných otvorů i u negativních ploch.

Z dalších všeobecných vylepšení můžeme zmínit například časovou odezvu při odstranění části geometrie (potřebné i nepotřebné) u technologií s velkým počtem obráběcích cyklů. Nově je odezva takřka okamžitá.

Stejně tak se oproti předchozím verzím zásadně zkrátilo časové okno při zapínání/vypínání viditelnosti jednotlivých hladin s více komponenty.

V nastavení přibyla funkce „Compress file“ neboli komprimovat soubor, která má za následek snížení rychlosti opakovaně spouštěného Simulátoru až o 70 %. EDGECAM vytvoří STL model součásti, který se stane součástí ukládaného PPF souboru.

Cyklus kontroly je nyní rozšířen o 8 nových detekčních cyklů a body pro tyto cykly vytvořené se nově zobrazují mezi detekovanými útvary.

MTM (Multi-task machines) již podporují i nástroje v úhlové hlavě včetně korektního zobrazení v prostředí Simulátoru.

Konstruktér postprocesorů nyní umožňuje tvorbu kinematiky pro lineární soustružnická centra s velkým počtem nástrojů. Uživatel tak může nejen specifikovat nástroje na dané věžové hlavě, ale také vše korektně zkontrolovat v prostředí Simulátoru.

 

Kompletní výpis novinek ve verzi 2021.0 naleznete v tomto článku.

 

Věnujte prosím pozornost všem informacím, které následují, a postupujte dle návodu.

Z důvodu přechodu na ekologičtější provoz naší společnosti NEXNET, a.s. jsme se rozhodli omezit výrobu instalačních DVD, jejich plastových obalů a papírových letáků. Veškeré informace dostupné původně na obalech instalačních DVD nových verzí softwaru EDGECAM jsme přesunuli na naše elektronická uložiště. Níže zasíláme informace o tom, kde nové verze softwaru EDGECAM můžete stáhnout spolu se všemi potřebnými informacemi.  

V případě, že si novou verzi EDGECAMu nemůžete stáhnout, kontaktujte naši technickou podporu.

 

Stažení nové verze a seznamu novinek ve verzi 2021.0

  • Přihlaste se na náš Helpdesk ZDE. V případě, že nejste registrováni na Helpdesku, proveďte registraci ZDE. Po registraci vám přijde potvrzovací email.
  • Na Helpdesku ve Znalostní databázi získáte nejnovější verzi EDGECAM 2021.0. Je zde možnost stáhnout si i starší verze a novinky k daným verzím ve formátu pdf.
  • Aby bylo možné spustit EDGECAM 2021.0, musí být licence pod aktualizací nejméně do března 2020.

 

Technická podpora

  • Pro komunikaci s našimi techniky používejte výhradně Helpdesk, a to zakládáním ticketů. Tímto způsobem jsou informováni všichni technici a mohou obratem pomoci s řešením vašeho dotazu. Zasíláním e-mailů na konkrétní pracovníky může vzniknout prodleva v naší reakci z důvodu nepřítomnosti adresáta, čemuž bychom rádi předešli.
  • V případě, kdy není možné založit ticket na portálu Helpdesk, neváhejte využít naši bezplatnou linku technické podpory na čísle 800 876 088.
  • Potřebujete-li jakkoli poradit, obracejte se, prosím, přímo na technickou podporu, nikoliv na naše obchodní oddělení. Zkušení technici jsou připraveni vám okamžitě pomoci.

 

Aktualizace

  • V případě, že již vypršela platnost aktualizace vaší licence a máte zájem o její obnovení, kontaktujte svého obchodníka nebo napište e-mail na obchod@nexnet.cz.

 

Předchozí | Další